Accesorii inteligente

HMD Global a lansat în România o nouă pereche de căşti TWS accesibilă denumită Nokia Clarity Earbuds 2+.

Căștile, realizate din plastic reciclat în proporție de 60%, oferă până la șapte ore de ascultare dintr-o singură încărcare şi până la 35 de ore de redare prin utilizarea carcasei de încărcare, cu sistemul de anulare activă a zgomotului pornit (ANC). Nokia Clarity Earbuds 2+ au certificare IPX4 și rezistă la stropirea cu apă, deci fac față bine ploii și antrenamentelor.

Noile căşti folosesc platforma Qualcomm S3 Sound și tehnologia Qualcomm aptX, astfel că experienţa audio se anunţă una peste medie. Nokia Clarity Earbuds 2+ dispun de microfoane duale cu funcția Environmental Noise Cancelling prin Qualcomm cVc pentru a reduce zgomotul de fond si pentru o claritate mai ridicată a apelurilor.

Cuplarea cu dispozitivele este simplă datorită funcției Google Fast Pair (compatibilă cu dispozitivele care rulează Android 6.0 sau mai nou). În plus, prin conectivitatea multipunct, puteți comuta cu ușurință între două dispozitive.

Nokia Clarity Earbuds 2+ sunt disponibile în România în variante de culoare So Pink şi So Purple la un preţ recomandat de 249 lei.