Diverse

În plină expansiune în Europa Centrală şi de Est, HMD Global a făcut astăzi un anunţ surprinzător: CEO-ul Arto Nummela părăseşte compania cu efect imediat. Consiliul de Administraţie HMD Global a declarat că “Arto Nummela a jucat un rol esenţial în dezvoltarea operaţiunilor companiei şi că pe această cale îi mulţumeşte pentru tot efortul depus şi îi urează mult succes în viitoarele provocări”.

Noul CEO al celor de la HMD Global este un român, Florian Seiche. Acesta este un fin cunoscător al pieţei telefoanelor inteligente, în trecut având poziţii de conducere în cadrul unor companii precum Siemens, Orange, HTC sau Microsoft. Florian Seiche locuieşte în Marea Britanie, iar acest exemplu reprezintă dovada vie că ţara noastră oferă oameni de management foarte bine pregătiţi şi apreciaţia la nivel înalt.

Mult succes Florian în noua poziţie !

Sursa: hmdglobal.com

Categorii: nokia

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.