Telefoane Mobile

Vânzările HMD Global din ultima perioadă sunt în scădere, iar compania susţine în mod indirect că una dintre cauze ar fi slaba inspiraţie în alegerea numelor device-urilor.

Oficialii companiei finlandeze susţin că numele smartphone-urilor Nokia sunt puţin derutante pentru clienţi, mulţi dintre ei neştiind diferenţele între Nokia 3, Nokia 3.1 sau Nokia 3.2. De asemenea, dacă Nokia 8 era un telefon premium, Nokia 8.1 este mai mult un mid-range obişnuit, iar exemplele pot continua.

Deşi HMD Global a anunţat destul de multe modele Nokia în ultimele luni, acestea nu au fost prea bine primite de utilizatori. Compania finlandeză va schimba strategia numelor în viitor, astfel că telefoane vor fi mai clar delimitate, clienţii urmând a şti mult mai uşor care este un device de buget, care este un mid-range şi care este un flagship.

Sursa: phonearena.com

Categorii: nokia

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.