Smartphone

Se pare că urmaşului modelului Honor 10 Lite anunţat în toamna anului trecut a apărut deja pe radarele zvonacilor de serviciu. Acesta s-ar numi Honor 10i şi aduce în plus un ansamblu foto format din 3 senzori (24 Megapixeli + 8 Megapixeli + 2 Megapixeli), cât şi o cameră frontală generoasă de 32 Megapixeli.

Viitorul Honor 10i va avea un ecran de 6.2 inci cu rezoluţie FullHD+, aspect 19.5:9 şi breton stil picătură de apă şi va fi echipat cu procesorul Hisilicon Kirin 710 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A73 la 2.2 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 la 1.7 GHz, 4 GB RAM, 128 GB spaţiu de stocare + slot pentru card microSD, conectivitate NFC, scanner de amprente pe spate şi baterie cu tehnologie de încărcare rapidă.

Din imagini pare a fi un telefon construit dintr-un amestec de metal şi sticlă, iar spatele pare a fi un uriaş magnet de amprente. Nu avem informaţii legate de preţ sau disponibilitate, însă e clar că nu mai avem mult timp de aşteptat până la prezentarea oficială.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.