Accesorii inteligente

Honor, brandul secundar Huawei, a lansat un nou smartwatch dedicat activităţilor în aer liber: Honor Watch GS Pro. Acest device este destul de bine echipat, având chiar şi certificare militară MIL-STD 810G ce atestă rezistenţa la umiditate, ploaie, vibrații, radiație solară, șocuri termice etc.

La nivel hardware Honor Watch GS Pro dispune de un ecran circular AMOLED de 1.39 inci cu rezoluţie de 454 x 454 pixeli, procesor Kirin A1, 4 GB spaţiu de stocare, bluetooth 5.1, certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 1 metru, senzor pentru puls, GPS şi o baterie de 455 mAh ce promite o autonomie de până la 25 de zile (până la 100 de ore cu mod GPS activat).

Ceasul integrează monitorizarea inteligentă a frecvenței cardiace prin TruSeen 3.5, 15 moduri sport, funcţie de monitorizare a somnului TruSleep 2.0, functie de monitorizare a oxigenării sângelui şi funcţie de preluare apeluri prin intermediul bluetooth. Acestora li se adaugă clasicele funcţii de măsurare a pulsului şi de măsurare a numărului de paşi, a numărului de calorii arse etc.

Honor Watch GS Pro va fi disponibil în Europa pe negru, alb şi albastru la un preţ de 249 de euro.

Sursa: fonearena.com

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.