Smartphone

HP a lansat două tablete cu Android și se pregătește a miza și pe segmentul smartphone-urilor. Un astfel de device aflat în stadiul de dezvoltare a ajuns pe web, informațiile sunt neoficiale și trebuiesc tratate cu o oarecare doză de scepticism.

HP Brave ar include un procesor Qualcomm Snapdragon 800 și 2 GB memorie RAM. Știți că CPU-ul Qualcomm Snapdragon 800 este unul dintre cele mai performante procesoare pe ARM. Vor fi mai multe telefoane și phablete ce-l vor încopora și debutul se va produce în stocurile magazinelor locale până la final de 2013.

Detalii legate de HP Brave:

– display de 4.5 inch cu rezoluție 1600×900 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 800 + Adreno 330 GPU, 2 GB memorie RAM;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– cameră principală de 14.5 Megapixeli și frontală 2 Megapixeli.

Nu sunt date oficiale, dar sunt uimit de rezoluție de 1600×900 pixeli pe care nu am mai regăsit-o pe niciun alt smartphone Android, iar senzorul de 14.5 Megapixeli pentru camera foto principală este o altă noutate absolută.

HP pare a avea planuri importante legate de universul Android.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.