Smartphone

Hewlett-Packard nu este o companie cunoscută pentru telefoane inteligente, însă se pare că mirajul acestei pieţe cu sute de milioane de unităţi vândute anul îi atrage. Ultimele informaţii susţin că HP va lansa foarte curând (poate chiar în cadrul MWC Barcelona 2016) un smartphone ce va rula Windows 10 Mobile sub numele HP Elite X3.

Chiar dacă nu există imagini cu acest terminal, se spune că HP Elite X3 ar dispune de un display de 5.8 inci cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor Qualcomm Snapdragon 820 de tip quad-core pe 64 biţi, 4 GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 21 megapixeli şi o cameră frontală de 13 megapixeli. Aceste specificaţii oferă garanţia unui telefon puternic chiar şi pentru cei mai pretenţioşi utilizatori.

HP Elite X3 va fi un concurent puternic pe segmentul smartphone-urilor cu Windows 10 Mobile, însă rămâne de văzut preţul la care va fi comercializat.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.