Hardware

HP a prezentat două all-in-one PC-uri. Le-au încadrat într-o nouă serie denumită HP Envy Recline All-in-One PC. Diferă dimensiunea display-ului, unul pe 23 de inch și altul pe 27 inch.

Punctul central îl reprezintă display-ul tactil cu tehnologie IPS și capabil a recunoaște până la 10 puncte de presiune simultan. All-in-One PC-ul dispune de o balama ajustabilă în mod facil, trece ușor de la poziția orizontală la nivelul mesei spre o dispunere verticală, clasică.

Pe partea de sound au implementat tehnologia Beats, dispun de NFC pentru conectivitate realizată ușor cu diferite accesorii compatibile. Prețurile pornesc în SUA de la 999 dolari. Din moment ce am primit comunicatul de presă din partea celor care fac PR pentru HP pe plan local trag concluzia că HP ENVY Recline de 23 inch și cel de 27 inch vor fi importate și în țara noastră.

Declarație oficială:

Clienţii ne-au spus că îşi doresc o experienţă tactilă pe PC-uriiar la HP, căutăm întotdeauna modalităţi de a îmbunătăţi această experienţă,” a declarat Mike Nash, vice president, Product Management, Consumer PCs and Consumer Solutions, HP. “Familia HP de PC-uri all-in-one pliabile oferă noi modalităţi pentru a obţine productivitate şi a vă bucura de experienţe captivante, cum ar fi vizionarea de filme şi jocuri cu cea mai naturală experienţă touch disponibilă.”

Specificații pentru HP ENVY 23 și ENVY 27 Recline All-in-One PC:

– display de 23 sau 27 inch cu tehnologie IPS și rezoluție 1920×1080 pixeli;

– procesoare Intel din generația a patra, varianta de bază pornește cu Intel Core i5 la 2.9 GHz, 8 GB RAM și Envy 27 Recline pornește de la 12 GB RAM;

– placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GT 730A;

– Windows 8;

– Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC, HDMI, 5 x USB, Beats Audio;

– tastatură și mouse wireless.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.