Arhiva-Resurse

În 2012 poți folosi tehnologia HP pentru a transmite un mesaj către persoana iubită. Au scos în evidență tehnologia ePrint care oferă multe avantaje pe partea de conectivitate  pentru o imprimantă, HP Envy 110 care-i o imprimantă de lux și HP Pavilion dv6 – un portabil cu multe atuuri interesante.

Mai multe detalii în comunicatul de presă:

Anul acesta este mai simplu ca niciodată să sărbătoreşti cum se cuvine luna iubirii cu ajutorul tehnologiei HP cu conexiune la Internet, tehnologie care îţi permite să îi transmiţi alesului sau alesei inimii mesajul tău de dragoste sau să primeşti, la rândul tău, un mesaj de la un admirator secret, de oriunde din lume.
Distanţele nu contează cu HP ePrint

HP ePrint(1) îţi dă posibilitatea să comunici cu persoana iubită într-un mod unic şi creativ, trimiţându-i simplu şi rapid mesaje şi imagini, indiferent că se află în camera alăturată sau de cealaltă parte a mapamondului. Dacă persoana dragă inimii tale are o imprimantă cu ePrint, trebuie doar să trimiţi un email către adresa de mail privată a echipamentului, iar mesajul tău va fi imprimat automat. Împărtăşeşte orice doreşti, de la amintiri frumoase la aventuri şi pasiuni în comun, şi creează un mesaj imprimat cu adevărat personal, pe care persoana care îl primeşte să îl păstreze cu plăcere.

Demonstrează-ţi iubirea cu cadouri care să te ajută să rămâi conectat

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou cu adevărat original pentru Dragobete, o alegere potrivită este oricare dintre cele mai noi tehnologii HP conectate la Internet. Anul acesta, compania a pregătit o selecţie de cadouri elegante şi cu mult stil, gândite să se potrivească în orice casă şi, în acelaşi timp, să vă ajute să păstraţi legătura cu toţi cei dragi.

Rămâi aproape indiferent de distanţele fizice care te separă de persoana iubită cu imprimanta HP ENVY 110 e-All-in-One. Acest echipament de imprimare cu conexiune la Internet este compatibil cu tehnologia HP ePrint şi AirPrint™, două soluţii care le permit utilizatorilor să imprime de oriunde s-ar afla(1)(2). Imprimanta se distinge printr-un design elegant şi un mod silenţios de funcţionare, putând astfel să se încadreze fără probleme în orice spaţiu şi să se potrivească cu orice schemă de culori. HP ENVY 110 este disponibilă în HP Brand Store (www.hpbrandstore.ro)  şi în reţeaua naţională de parteneri autorizaţi HP, la preţuri începând de la 1.099 RON(3).

De Dragobete, surprinde-ţi iubitul sau iubita cu HP  Pavilion dv6. Datorită camerei web HP TrueVision HD cu microfon digital integrat, poţi elimina distanţele şi te poţi bucura de conversaţii online de o claritate excepţională, ca şi când v-aţi afla în aceeaşi cameră. În plus, dacă aţi ales să sărbătoriţi Dragobetele printr-o seară petrecută în doi, puteţi să vă aşezaţi comod şi să urmăriţi comedia romantică preferată direct de pe laptopul Pavilion dv6. Cu siguranţă va fi o experienţă de neuitat datorită tehnologiei Beats Audio, care vă garantează o calitate excepţională sunetului, dar şi datorită display-ului HP BrightView de 15,6 inci ce susţine imagini în culori vii şi realiste. HP Pavilion dv6 este disponibil în HP Brand Store şi în reţeaua naţională de distribuitori autorizaţi HP la preţuri începând cu 2.999 RON(3).

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.