Hardware

HP Z1 este unul dintre all-in-one PC-urile pe care mi-aș dori să le testez. Dacă bugetul mi-ar permite sunt sigur că aș miza pe un astfel de dispozitive ce integrează multă putere de procesare într-un corp compact și mai ales permite și upgrade-ul de putere (RAM, spațiu de stocare, etc).

Declarații oficiale:

Clienţii noştri împing mereu limitele creativităţii şi au nevoie de îmbunătăţiri constante ale performanţei tehnologice,” a declarat Jeff Wood, vice preşedinte Worldwide Product Management, Commercial Solutions Business Unit, HP.  “În calitate de lider al industriei staţiilor grafice,(1) HP caută în continuare parteneri inovatori, noi soluţii şi clienţi exigenţi care generează rezultate pentru profesioniştii creativi.”

Consider că HP este una dintre cele mai bune companii de tehnologie din lume, de aceea sunt încântat să văd că HP şi Fusion-io colaborează pentru a obţine noi progrese în arhitectura staţiilor grafice IT,” a declarat Steve Wozniak, chief scientist, Fusion-io “ Fusion ioFX aduce împreună inteligenţa abordării Fusion-io cu staţiile grafice incredibile de la HP, sporind performanţa aplicaţiilor la precizia tehnologică pentru care este recunoscută compania HP în întreaga lume.”

Stațiile grafice HP au fost gândite spre a îndeplini cerințele profesioniștilor din industria de media și entertainment.

Găsiți HP Z1 și în oferta evoMAG de la 8156 lei.

Categorii: alte-gadgeturihp

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.