Hardware

HP a prezentat un all-in-one cu Android. Îl veți găsi în stocurile magazinelor sub denumirea de HP Slate 21 AIO, asta dacă vor decide dacă-l vor importa și pe piața locală.

Citeam pe site-urile tech din dot com și nu aveam cum să nu zâmbesc când vedeam că HP Slate 21 AIO este promovat precum o tabletă gigantică de 21.5 inch, deși avem de-a face cu un all-in-one veritabil ca design. Vine cu un ecran de 21.5 inch, rezoluție 1080p / 1920×1080 pixeli, procesor NVIDIA Tegra 4 de tip quad-core, Wi-Fi, dual-band, cameră web ce filmează HD, Android 4.2 Jelly Bean.

Va debuta în SUA din luna septembrie, iar prețurile vor porni de la 399 dolari. Presupun că la noi se va transforma în euro, dar tot rămâne un preț bun pentru un all-in-one. Designul este plăcut, Android a evoluat mult la nivel de interfață și aplicații, NVIDIA Tegra 4 va livra suficientă putere de procesare.

Nu-i așa că v-ar tenta un all-in-one cu Android precum modelul pregătit de HP?

hp_slate21_2_600

Sursa: Engadget.com

Categorii: hardware

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.