Tablete

HP a lansat prima lor tabletă cu Android la MWC 2013. Se numește Slate 7 și va ajunge în România din iunie la un preț situat sub 200 de euro. HP are în plan și alte tablete Android. Aș zice că Slate 7 este un fel de test, ating și ei marea Android cu degetul.

Pe un site german a ajuns un test făcut cu AnTuTu Benchmark la HP SlateBook 10 X2. S-ar putea să fie un fals ca în cazul lui Samsung Galaxy Note III sau să avem de-a face cu ceva real. Cert este că HP lucrează la noi produse cu Android pe post de sistem de operare.

Care ar fi specificațiile lui HP SlateBook 10 X2?

Integrează un display de 10 inch / rezoluția nu-i cunoscută, procesor NVIDIA Tegra 4 de tip quad-core la 1.8 GHz, Android 4.2.2 Jelly Bean.

Rezultatul de 27259 puncte amintește de Samsung Galaxy I9500 cu Exynos 5 Octa.

HP-SlateBook-10-x2-Android-Jelly-Bean-Nvidia-Tegra-4

Sursa: Unwiredview.com

Categorii: hptablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.