Tablete

HP a prezentat prima sa tabletă de top cu Android. Se numește HP SlateBook X2 și este primul device cu procesorul NVIDIA Tegra 4. Vine cu tastatură detașabilă cu baterie încorporată și amintește de seria Transformer de la ASUS.

Specificațiile lui HP SlateBook X2:

hp-slatebook-x2_tcm_245_1410169

– display LED-backlit IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1920×1200 pixeli;

– procesor NVIDIA Tegra 4 quad-core la 1.8 GHz, ULP GeFoce GPU, 2 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi a/b/g/n și bluetooth, 1 x USB 2.0, slot pentru cardurile SD, HDMI;

– cameră frontală ce filmează la 720p.

Intră în stocurile magazinelor din SUA abia din august 2013 la un preț de 479 dolari. Nu am găsit detaliile complete pentru HP SlateBook X2.

Vor fi câteva elemente importante pentru succesul acestei tablete. Este clar că vor să meargă spre zona de top. Va conta prețul de comercializare, modul în care HP știe să customizeze Android-ul, autonomia, experiența oferită. Auspiciile sunt pozitive. NVIDIA Tegra 4 va fi poate cel mai capabil CPU în redarea jocurilor din Google Play pe 2013.

Sursa: HP.com

Categorii: hptablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.