Smartphone

HTC Butterfly S a ajuns pe web sub formă de zvon. Pe lângă datele hardware sunt și câteva imagini. Ar urma să fie prezentat pe 19 iunie. Am testat HTC Butterfly, iar succesorul său va sosi cu un hardware mai puternic, camera UltraPixel și alte noutăți specifice companiei taiwaneze.

La nivel de CPU + GPU s-ar fi optat pentru Qualcomm Snapdragon 600 de tip quad-core la 1.7 GHz / exact ca și la HTC One. Carcasa este fabricată din policarbonat, display de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli, camera UltraPixel de 4 Megapixeli, slot pentru cardurile microSD, micuțele boxe BoomSound în partea frontală pe marginile ecranului.

Presupun că HTC Butterfly S va fi prezentat alături de HTC One Mini. Mai sunt câteva zile până la lansarea oficială.

Sursa: GSMarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.