Smartphone

HTC nu a produs niciodată telefoane excelente pe partea de cameră foto. A fost mai degrabă terenul de joacă al Nokia – N8 spre exemplu – sau Sony Ericsson care în urmă cu vreo 2 luni prezenta 2 senzori de 8 respectiv 16 Megapixeli ce urmează a face parte din telefoanele lor mobile.

Zvonurile din dot com spun că acest handset HTC ar veni cu Windows Phone 7 pe post de sistem de operare. Au trecut câteva luni bune de la prezentarea ultimului terminal cu WP7 și ar fi cazul să reîmprospăteze gama. Între timp o sumă de telefoane Android au fost lansate în ianuarie la Las Vegas și în februarie la Barcelona.

Nu înțeleg goana după megapixeli deoarece oricum dimensiunile senzorilor de pe telefoane mobile determină o slabă calitate a fotografiilor. Niciodată un smartphone nu va înlocui o cameră foto autentică. Apropo, senzorul de 16 Megapixeli se prea poate să vină de la Sony.

sursa

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.