Smartphone

HTC Desire 510 se dorește a fi o alternativă pentru cei interesați de un smartphone ieftin cu conectivitate 4G, în viziunea companiei taiwaneze. Am structurat datele hardware complete.

display de 4.7 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

procesor Qualcomm Snapdragon 410 pe ARM Cortex-A53 la 1.2 GHz, Adreno 306 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 128 GB;

– Android 4.4 KitKat cu Sense UI;

4G, Wi-Fi b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 5 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 2100 mAh, 143.5 gr. și 9.6 mm grosime.

Este primul smartphone anunțat cu Snapdragon 410 și Adreno 306. Abia aștept să testez telefoane cu această soluție hardware (ARM Cortex-A7 înlocuit cu ARM Cortex-A53). Ca design pare a fi o împletire între cum arată HTC Desire 816 și HTC One M7.

Declarație oficială:

Peter Chou, CEO, HTC Corporation: „Industria de telefonie mobilă vorbește despre beneficiile 4G de multă vreme, astfel că este foarte ușor să uiți că doar o mică selecție de dispozitive de top beneficiază de această soluție. Tehnologia de ultimă oră nu ar trebui să fie rezervată doar acelor utilizatori care dispun de bugete generoase. În prezent, utilizatorii au așteptarea ca smartphone-urile să funcționeze ca dispozitive universale de divertisment, ceea ce înseamnă implicit să redea oricând cele mai noi filme, emisiuni de televiziune sau albume de muzică prin intermediul accesului la viteze ultra-rapide ale transferului de date. Noul model HTC Desire 510 dispune de toate aceste beneficii și nu numai, fiind astfel gadget-ul multimedia mobil perfect.”

Urmează a sosi în România din octombrie 2014 în 2 variante de culoare: Terra White și Meridian Grey. Nu am primit informații legate de prețul de comercializare. Mă gândesc ce succes ar avea un astfel de telefon dacă prețul ar fi cel corect (maxim 150 de euro).

Sursa: HTC.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.