Smartphone

Această săptămână a început ieri cu câteva lansări foarte interesante, printre cele mai răsunătoare fiind LG G Flex 2 şi Asus Zenphone 2. Continuăm această serie impresionantă cu un un smartphone din tabăra HTC. Acesta se numeşte HTC Desire 826 şi este un device ce se încadrează în zona midrange a telefoanelor inteligente.

htc-826

Detalii complete pentru HTC Desire 826:

– display IPS de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 615 de tip octa-core la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, suport slot pentru microSD;

– Android 5.0 Lollipop cu HTC Sense;

– 13 Megapixeli, autofocus, stabilizare optică de imagine, LED flash, detecție a feței, panorama, HDR, filmează la 1080p, cameră frontală UltraPixel;

– baterie de 2600 mAh.

HTC Desire 826 va oferi utilizatorilor săi experienţa HTC BoomSound şi HTC EYE, iar pentru tradiţionalişti, va exista o versiune cu cameră frontală de 13 megapixeli în locul celei UltraPixel. Smartphone-ul va fi disponibil pentru început în Asia, urmând ca în prima parte a acestui an să fie comercializat şi pe alte continente. Momentan nu avem un preţ pentru acest device.

htc desire 826

Sursa: htc.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.