sursa

De acum încolo voi scrie pe blog doar despre noutăţile din zona telefoanelor mobile plus laptopurile sau restul de “gadgets” pe care le testez cu adevărat. S-a vorbit prin dot com despre un nou produs al HTC botezat Pyramid (se pare că acesta va fi o versiune fără 3D). Astăzi au fost oferite informaţiile oficiale şi se pare că s-au înşelat. Se va numi mult mai simplu – HTC Evo 3D şi va avea suport pentru tehnologia 4G. Evo 3D va veni şi pe GSM, nu numai pe CDMA ceea ce face speranţe şi pentru o prezenţă pe piaţa europeană.
HTC la MWC din Barcelona nu a rupt gura târgului cu gama de modele prezentată. Le lipsea un super-smartphone în genul Motorola Atrix, Optimus 2x sau Speed şi Galaxy S2. Să trecem în revistă datele hardware ale HTC Evo 3D:
– ecran de 4.3 inch cu rezoluţie qHD – 960×540 pixeli – şi 16.7 milioane culori;
– procesor dual-core la 1.2 Ghz, 1 GB RAM, Android 2.3 Gingerbread cu interfaţa touch HTC Sense;
– 2 camere de 5 Megapixeli capabile să capteze imagini stereoscopice sau 3D, filmează la 720p;
– Wi-Fi, bluetooth, GPS, microUSB;
– baterie de 1.730 mAh, 170 gr, 12 mm grosime.
Este noul lider al gamei HTC pe Android.
 HTC Evo 3D 1HTC EVO 3D 2 HTC EVO 3D 3
Din păcate abia la vară va fi disponibil prin SUA şi pe la noi nu se ştie când. Bănuiesc că spre toamnă. Eu le zic să se mişte repede ca să nu le erodeze cota de piaţă – Galaxy S2 sau Optimus 2x care din luna viitoare sosesc şi în .ro.
Nu prea ştiu cum stă treaba cu conţinutul 3D pe telefon. La prima vedere pe termen lung vom avea de-a face cu acest 3D în mai toate ariile de la telefoane mobile până la camere video, foto, laptopuri, televizoare, jocuri pe console şi nu numai.
Dar oare cât de puternic este efectul 3D în 4.3 inch ca la Evo 3D sau Optimus 3D?
Update: Preţurile pentru HTC Evo 3D nu sunt cunoscute nici măcar la nivel estimativ. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.