Arhiva-Alte telefoane mobile

Nu prea înţeleg schimbarea Amoled-ului de pe Nexus One dacă s-a anunţat faptul că acest telefon va fi o pasăre rară prin magazinele din întreaga lume. La Desire înţeleg căci este unul dintre vârfurilor lor de lance în domeniul telefoanelor inteligente.

Promovarea Super LCD-urilor vine după ce Samsung ce deţine patentul pentru AMOLED şi Super AMOLED a spus celor de la HTC că vor fi pe lista de aşteptare pentru display-urile lor deoarece îi interesează să satisfacă cererile de Galaxy S.
via

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “HTC a înregistrat o cerere foarte mare pentru multe dintre telefoane sale, în special pentru cele cu ecrane de 3,7 inch. Noua tehnologie cu ecrane SLCD ne va permite să creștem rapid producția pentru a putea acoperi cererea atât de mare. Ecranele SLCD oferă consumatorilor o experiență vizuală comparabilă cu aceea a ecranelor de 3,7 inch folosite de HTC, dar care oferă și beneficiul consumului redus de energie electrică.”

SLCD reprezintă cea mai nouă generație de tehnologie LCD, care oferă performanțe îmbunătățite față de ecranele LCD anterioare, unul dintre principalele beneficii fiind un consum de energie de aproximativ cinci ori mai eficient. Ecranele SLCD oferă de asemenea o experiență de vizualiare superioară, cu unghiuri mai mari de vizualizare, caracteristică posibilă datorită noii tehnologii Sony VSPEC III™

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.