Smartphone

Dacă lansarea în anul 2013 a smartphone-ului HTC One M7 a fost o adevărată supriză (în special datorită design-ului), în anul 2014 HTC a continuat drumeţia prin intermediul lui HTC One M8, un device, care între noi fie vorba, nu s-a bucurat de un succes nebun şi nici nu a impresionat precum fratele său mai mic.

Compania taiwaneză şi-a dat seama că nu poţi avea succes decât printr-o inovare permanantă, iar conform ultimelor noutăţi din tabăra lor, ni se pregăteşte ceva interesant pe 5 ianuarie 2015.

hima

Mai exact, viitorul flagship HTC va avea o cameră cu un senzor foarte mare, iar conform “scurgerilor de informaţii” apărute până în acest moment, se pare că noul device se va numi HTC Hima şi va fi înlocuitorul deja bătrânei generaţii HTC One. Mai mult chiar, contul de twitter @upleaks a postat astăzi un screenshot dintr-un test AnTuTu în care ni se prezintă specificaţiile noului flagship HTC. Conform acestora, HTC Hima va dispune de:

– display de 5 inci cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli);

– procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 şi accelerator grafic Adreno 430;

– 3 GB memorie RAM;

– cameră foto de 20.7 megapixeli şi cameră frontală de 13 megapixeli;

– Android 5.0.1 Lollipop şi Sense UI 7.0.

Personal îmi place ceea ce văd şi chiar cred că sunt şanse mari ca HTC Hima să ofere aceste specificaţii tehnice, mai ales că senzorul acela gigant existent pe invitaţia trimisă de HTC pentru 5 ianuarie 2015 se prea poate să fie această cameră de 20.7 megapixeli. Dacă HTC Hima va deveni realitate, vom vedea la începutul anului viitor.

 

htc hima specificatii

PS: Imaginea cu HTC Hima de la începutul articolului este un concept.