Telefoane Mobile

Smartphone-ul HTC One a fost lansat în urmă cu câteva zile şi a devenit deja pe internet o adevărată vedetă din toate punctele de vedere. Analiştii au afirmat la unison că acest telefon este cel care ridică cu mult ştacheta în industria de profil din toată lumea. Pentru a susţine aceste afirmaţii, pe internet a apărut primul rezultat de benchmark într-unul din cele mai cunoscute teste existente la ora actuală, Quadrant. În acest test, HTC One a spulberat pur şi simplu orice smartphone existent la ora actuală, iar o comparaţie rapidă cu HTC One X arată că performanţele hardware ale lui HTC One sunt aproape de 3 ori mai bune faţă de „fratele său mai mare”.

bench

În plus, pe site-ul HTC România avem deja prezentarea oficială a telefonului, prezentare la 360 de grade, plus multe alte informaţii preţioase. Se spune că HTC One va fi disponibil pe piaţa din România începând cu luna martie a acestui an.

htc one

Mai jos aveţi şi un prim hand-on cu acest smartphone deosebit.

Update 1: HTC a urcat pe youtube întregul filmuleţ cu prezentarea oficială a smartphone-ului HTC One.

Update 2: Din Germania avem şi primul preţ pentru acest minunat telefon. Cei de la O2 au pus la precomandă acest smartphone la un preţ de 661 de euro la liber.

Sursa: slashgear.com

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.