Smartphone

Noul vârf de gamă al HTC pe 2013 a intrat la bursa zvonurilor de ceva timp pe blogurile de tehnologie. Se pare că se va numi HTC One. Din prima imagine ce pare a fi luată din materialele de presă se vede un HTC ce păstrează carcasa de policarbonat a precedesorului – HTC One X, în rest sunt câteva elemente notabile.

Ies în evidență cele două difuzoare din partea frontală, camera video frontală poziționată superior în colț, marginile negre ale display-ului ce-i dau o notă aparte.

Evenimentul de presă al companiei taiwaneze este ținut simultan în Londra și New York pe 19 februarie. Se vorbește de un display Super LCD2 de 4.7 inch cu rezoluție la 1080p și 468 ppi, procesor Qualcomm quad-core la 1.7 GHz, 2 GB spațiu de stocare memorie RAM, Android 4.2 Jelly Bean și Sense UI 5.0.

HTC-One

Sursa: Evleaks

 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.