Software

Nu știu dacă de data aceasta avem o veste bună: HTC One M8 primește Android 5.1 Lollipop și interfața Sense 7 din august 2015. Cel puțin în Marea Britanie, unde HTC UK a răspuns unui utilizator și a specificat acest aspect. 

Mă așteptam la o viteză de reacție mai mare din partea companiei taiwaneze. HTC are o colaborare strânsă cu Google și sunt sigur că primește informații legate de software din timp, dar decizia de a oferi update-ul aparține taiwanezilor în mod integral.

Presupun că HTC își dorește să ofere motive în plus spre a achiziționa HTC One M9, dar din respect pentru cei care au investit în HTC One M8 cred că un update mai rapid era de dorit.

Sursa: GSMarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.