Software

HTC a lansat un update de puțin peste 250 MB pentru vârful său de gamă, HTC One M8. Ar trebui să fi ajuns și în țara noastră. Sunt câteva îmbunătățiri pe partea de securitate, dar noutatea majoră este dată de experiența Eye.

Camera frontală de 5 Megapixeli primește un software ce o pune în valoare, cel puțin pentru cei interesați de fotografiile de tip selfie. Acum se oferă posibilitatea de a urmări până la 4 fețe la înregistrarea unui clip, modul Split permite captura foto cu senzorul principal, dar și cu cel frontal. Cuvintele cheese și action generează o fotografie personală.

Versiunea firmware are indicativul 3.28.401.6 și ocupă 252.01 MB. Ar trebui să-l primiți în zilele următoare, pe telefoanele HTC One M8 achiziționate la liber.

Sursa: Droider.eu

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.