Software

HTC One M9 este vârful de gamă al companiei taiwaneze pe 2015, iar pe contul de twitter din SUA au afirmat că modelul vândut la liber primește Android 7.0 Nougat ca update OTA. 

Tot în tweet-ul respectiv se specifică că M9 vândut blocat în rețelele telecom urmează a primi 7.0 Nougat din prima parte a lui 2017. Mă gândesc că HTC pregătește o lansare graduală, iar One M9 trece pe noul software la nivel global, nu doar în SUA.

Este o mișcare bună din partea HTC, Samsung GALAXY S6 și S6 Edge nu au primit 7.0 Nougat. De fapt, prea puține telefoane mobile se pot lăuda cu cel mai nou software dezvoltat de către Google. Semn că mai sunt multe de rezolvat în ce privește suportul software în universul Android. Mă uitam că multe telefoane ieftine și mid-range de prin China și acum sunt lansate cu 6.0 Marshmallow, deși 7.0 Nougat a fost anunțat prin vara lui 2016.

Dacă aveți HTC One M9 și ați primit 7.0 Nougat, avem rugămintea ca în secțiunea de comentarii să veniți cu o galerie de screenshots.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.