Smartphone

A apărut o imagine cu un telefon la care se spune că ar aduce conectivitate LTE – superioară ca viteză de download și upload față de 3G și fără implicații serioase pe piața românească ci doar în SUA. HTC Radiant este similar în design cu HTC Titan. Sunt și diferențe: nu se oferă acces la baterie, capacul bateriei pare făcut din 3 piese față de 2 la Titan.

Display-ul este de 4.7 inch și se presupune că va afișa aceeași rezoluție de 480×800 pixeli devenită un standard în cadrul telefoanelor cu Windows Phone 7.

Telefonul ca și Nokia Lumia 900 se așteaptă a fi prezentat oficial la CES 2012. Pe lângă telefoane LTE mă aștept ca Microsoft și companiile partenere să aducă și primele smartphone-uri cu WP7 și procesoare dual-core. O să spuneți că Windows Phone este optimizat pentru single core, dar nu cred că strică un spor de performanță.

Sursa: pocketnow.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.