Telefoane Mobile

Se pare că această nişă a smartbletelor / phabletelor sau orice altă denumire mai există pentru aceste device-uri ce fac trecerea de la un smartphone către o tabletă, are căutare. După ce Samsung prin al său Note a avut vânzari considerabile, după ce compania Oppo a scos de curând Find 5, iată că şi cei de la HTC vor scoate un astfel de terminal.

Conform informaţiilor neoficiale care circulă pe internet, noul smartblet HTC va purta denumirea de HTC Droid Incredible X (DIX). HTC DIX se pare că va dispune de un processor Qualcomm S4 de generaţia a doua cu 4 procesoare Krait, 1,5 GB de RAM, 16 GB memorie internă (fără suport pentru card microSD), display de 5 inch cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi o densitate a pixelilor de 480 ppi ce va reda în mod fluent videoclipurile în format Full HD şi o baterie nedetaşabilă. Se pare că HTC DIX nu este compatibil cu actualul stylus Scribe de pe HTC Flyer, de aceea cei de la HTC lucrează la unul nou, mult îmbunătăţit.

Nu înţeleg de ce HTC nu pune un RAM complet de 2 GB şi pune unul de jumătate de măsura. Aşa au făcut şi pe unele smartphone-uri ale lor (vezi HTC Sensation), când toată lumea punea 1 GB de RAM, ei abia le “încărcau” cu 768 MB.

Sursa: htcsource.com