HTC Vive Hardware

Gamescom este un târg internațional al industriei jocurilor, iar ediția din 2015 s-a desfășurat între 6 și 9 august în Koln, Germania. În cadrul acestui eveniment, ca de altfel la orice astfel de expoziție, se acordă diferite premii participanților.

HTC Vive a primit distincția Best Hardware & Peripheral Award. În cazul în care nu ați auzit până acum de acest gadget, HTC Vive este un nou sistem de realitate virtuală (VR – virtual reality) și a fost conceput de divizia Connected Products Group a HTC în parteneriat cu Valve.

HTC Vive Team

HTC Vive încorporează două ecrane cu rezoluții de 1080 x 1200 pixeli și o rată de refresh impresionantă de 90 fps, asigurându-se astfel o grafică de calitate. Mai mult, prin tehnologia de urmărire la 360 de grade Full Room Scale 360 Degree Solution, utiizatorii se pot ridica, merge prin cameră şi explora spaţiul virtual. Noile controllere wireless VR le permit acestora să inspecteze obiectele din orice unghi şi să interacționeze cu mediul înconjurător.

Pentru a putea oferi o experiență VR cât mai bună, HTC colaborează cu câțiva dintre cei mai importanți creatori de conținut din lume, cum ar fi Google, HBO sau Lionsgate, precum și cu parteneri din industria jocurilor – Cloudhead Games, Drew Skillman, Vertigo Games, Bossa, Barry-Fireproof, Dovetail Games, WEVR Labs, Steel Wool Games și Owlchemy.

Credit foto

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.