Telefoane Mobile

În fiecare zi apare câte un nou device pe blogurile de tehnologie de afară în care se vorbește de un telefon aflat în stadiu de proiect sau o scăpare privind un nou smartphone. Interesul este foarte mare și traficul crește colosal când încep să vină linkurile de la zecile sau sutele de site-uri din nișa respectivă.

Astăzi începem cu HTC Zeta ce se spune că ar avea un procesor quad-core tactat la 2.5 GHz și ar rula Android Ice Cream Sandwich 4.0. Display-ul ar fi de 4.5 inch cu rezoluție 720×1280 pixeli. Observați că și designul ar fi complet schimbat față de telefoanele HTC din prezent, îmi aduce aminte de Nokia N9 și Lumia 800.

Se mai spune că ar avea o cameră de 8 Megapixeli care cu siguranță va filma la 1080p, cameră secundară de 1.3 Megapixeli. Greutatea sa se va ridica la 146 gr. cu baterie de peste 1.800 mAh și grosime de 9.8 mm.

Se prea poate să fie o făcătură, dar sunt și foarte multe detalii aduse. Presupun că proveniența procesorului va fi Qualcomm. Și uite cum HTC Edge – un alt zvon, trece în fundal și face loc unui telefon inteligent și mai puternic. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.