Diverse

Huawei are o echipă de marketing cu multă iniţiativă, iar cea mai nouă acţiune confirmă şi o creativitate ieşită din comun. În ziua debutului iPhone Xs şi Xs Max într-un Apple Store din Singapore s-a format o coadă de zeci de persoane nerăbdătoare să intre în posesia noilor device-uri Apple.

Ţinând cont că noile iPhone-uri nu vor fi campioane la capitolul autonomie, mai mulţi reprezentanţi Huawei au oferit baterii externe celor aflaţi la coadă în faţa respectivului Apple Store. Fiecare baterie era însoţită de mesajul “Vei avea nevoie”, aluzie clară la bateriile modeste implementate pe cele trei iPhone-uri.

Toţi cei aflaţi la coadă au primit cu zâmbetul pe buze bateriile externe, mai mult chiar au existat câţiva fani Apple care au alergat după reprezentanţii Huawei pentru a putea intra în posesia unei baterii externe gratuite. Interesant de menţionat că foarte mulţi dintre cei ce se aflau la coadă erau revânzători, deci nu mare ne-ar fi mirarea dacă şi acele baterii externe vor ajunge la vânzare în mediul online.

Huawei a oferit un total de 200 de baterii externe, fiecare cu o capacitate de 10.000 mAh şi tehnologie de încărcare rapidă.

Sursa: mothership.sg