Hardware

Huawei rămâne în continuare pe lista neagră a Statelor Unite ale Americii, însă este clar că administraţia Biden nu mai este atât de înverşunată împotriva companiei chineze.

Chiar dacă accesul rămâne interzis pentru tot ce înseamnă hardware şi software 5G, Huawei a primit un mic gest de relaxare a relaţiei din partea Statelor Unite ale Americii, astfel că producătorul chinez poate comanda cipuri utile în industria auto. Vorbim de componente tehnologice importante, de la zona de display, până la diverşi senzori.

Vestea este îmbucurătoare pentru Huawei, companie care în primăvara acestui an şi-a anunţat intenţiile clare de a intra tot mai puternic în piaţa auto. În piaţa din China există deja o colaborare între Huawei şi un producător de maşini electrice chinezo-american, SERES. Cele două companii au lansat în luna aprilie o maşină 100% electrică denumită Huawei SERES SF5. Această maşină este vândută deja în China prin reţeaua de magazine offline Huawei.

Sursa: phonearena.com

Categorii: hardwarehuawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.