Telefoane Mobile

Huawei și-a propus să devină numărul 1 mondial și în fiecare an reușesc a reduce din ecartul față de Samsung. Richard Yu a punctat faptul că au atins borna a 100 milioane smartphone-uri vândute pe anul în curs. 

Haideți să vedem cum au atins acest milestone în anii trecuți:

2015 – 22 decembrie;

2016 – 14 octombrie;

2017 – 12 septembrie;

2018 – 18 iulie.

Ținta companiei chineze este de 200 milioane unități până la sfârșit de an. Sunt șanse spre a atinge această țintă, în contextul în care pe sfârșit de an începe sezonul cumpărăturilor & Black Friday etc.

Le-ar fi fost și mai ușor dacă nu li se puneau piedici pe piața americană. A doua parte a lui 2018 pentru Huawei va fi consacrată lui Mate 20 & Mate 20 Pro, smartphone-urile ce trebuies să intre în competiție cu Samsung GALAXY Note9 și noile iPhone-uri de la Apple.

Sursa: Playfuldroid.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.