Arhiva-Resurse

Huawei, lider în furnizarea de reţele de telecomunicaţii, a anunţat astăzi intenţia de a lansa întreaga gamă de produse mobile cu LTE, inclusiv cardul de reţea wireless LTE (E3276) şi WiFi-ul mobil cu LTE (E5776),  pe piaţa europeană şi pe pietele din regiunea Asia-Pacific până în iulie 2012.

Modelele E3276 şi E5776 suportă LTE şi au o viteză cu până la 50% mai mare decât echipamentele broadband mobile cu LTE de pe piaţă, asigurând o viteză de download de până la 150Mbps în format LTE FDD şi viteză de download de 112Mbps în format LTE TDD.

Fiind pionier în asigurarea soluţiilor LTE integrate end-to-end, Huawei este dornic să promoveze la nivel global dezvoltarea LTE şi să asigure consumatorilor din întreaga lume o experienţă mai bună pe Internet”, a declarat Shao Yang, CMO Huawei Device. “În 2012, Huawei extinde seria de mobile LTE pe pieţele din Europa şi Asia Pacific, într-un efort de consolidare a poziţiei sale de lider pe piaţa LTE”.

În cadrul Mobile World Congress 2012, Huawei prezintă gama sa de produse LTE, printre care se numără şi cel mai recent smartphone LTE, Ascend D lte, care este echipat cu un procesor dual-core de 1.5G şi touchscreen HD de 4.5 inci, dând astfel posibilitatea utilizatorilor să profite de o viteza de transfer de date fără precedent, pe care tehnologia LTE o oferă.

Ascend D lte este însoţit de Ascend P1 lte, care a fost lansat la CES 2012, de Huawei E589, primul WiFi Mobile cu LTE TDD din lume, de router-ul wireless broadband Huawei B593 cu LTE TDD, precum şi de AF23 şi AF22 cradle.

Huawei B593 suportă LTD TDD şi FDD şi atinge o viteză maximă de download de 100 Mbps. În plus, poate fi conectat la o serie de maximum 32 de dispozitive WiFi sau desktop prin portul Ethernet. Înregistarea two-way este disponibilă de asemenea.

AF23 şi AF22 cradle asigură o conexiune Ethernet wide-area prin portul Ethernet pentru E3276, respectiv E5776. Când AF23 este ataşat la E3276, acesta din urmă este transformat într-un WiFi mobil, furnizând WiFi offload şi funcţii de emitere WiFi. În mod similar, staţia de bază AF22 se comportă ca un încărcător de baterie pentru E5776 şi îmbunătăţeşte semnalul pentru reţeaua mobilă wireless cu ajutorul antenei din lateral.

Echipamentele LTE pentru broadband mobil de la Huawei oferă viteză şi calitate comparabilă cu cea a liniilor fixe de broadband. Operatorii vor beneficia de flexibilitate la costuri reduse şi experienţă excelentă a utilizatorilor clienţi. Tehnologia a fost bine primită de către operatorii şi consumatorii din Europa, Orientul Mijlociu şi America de Nord.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.