Smartphone

Huawei vrea să abordeze piața europeană cu produse cât mai interesante și ofertante din punct de vedere tehnologic. La MWC Barcelona 2012 ce începe peste câteva zile vor prezenta primul lor smartphone quad-core. Presupun că va integra procesorul dezvoltat de către NVIDIA și denumit Tegra 3. Vor fi mai multe telefoane bazate pe această plaftormă. 

Din imaginile ajunse pe web se poate trage concluzia că va fi un telefon suplu, dar nu la nivelul lui Ascend P1 S ca să coboare sub 7 mm. Zic că au pus maximă atenție la detalii și finisajele par ok. Nu sunt decât fotografiile de presă și mai multe detalii vor sosi în zilele următoare.

Sursa: Androidcommunity.com

 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.