Smartphone

Săptămâna aceasta a fost foarte activă din punct de vedere al lansării de gadget-uri, mai ales datorită IFA Berlin. Totuşi, paralel cu acest eveniment şi alte companii au lansat noi modele de telefoane,tablete, camere foto etc.

Un alt exemplu în acest sens îl reprezintă compania Huawei, care acum câteva ore a lansat smartphone-ul Ascend G600, fratele mai mare al deja cunoscutului Ascend G300.

Huawei Ascend G600 este un smartphone care dacă era lansat în urmă cu un an de zile era unul de top. Astăzi, procesorul dual-core de 1,2 GHz îl clasează abia în categoria middle.

Device-ul mai prezintă 768 MB de RAM,  4 GB de ROM, cameră foto de 8 megapixeli cu auto-focus, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, display de 4,5 inch LPS IPS HD cu o rezoluţie de 960 x 540 pixeli, baterie Li-Polymer de 1930 mAh despre care Huawei afirmă că ţine telefonul în stand-by până la 15 ore, tehnologie NFC, Bluetooth, Wi-Fi Direct, DLNA, suport pentru card microSD de până la 32 GB, tehnologie DTS surround pentru sunet etc.

Shao Yang, chief marketing officer al Huawei Device a afirmat: „Suntem foarte încântaţi să lansăm noul Huawei Ascend G600, model care oferă mai multă funcţionalitate şi putere pentru oamenii care aşteptă mai mult de la tehnologia lor”. Smartphone-ul promite să fie încărcat 100% în mai puţin de 4 ore şi să se deschidă în mai puţin de 5 secunde.

Huawei Ascend G600 va fi disponibil în alb şi negru începând cu luna septembrie a acestui an. Personal, dacă preţul va fi unul competitiv, cred că va fi un smartphone best-buy, exact cum a fost şi este în continuare fratele său mai mic Ascend G300.

Sursa: Huaweidevice.com