Telefoane Mobile

Au și început zvonurile referitoare la un nou smartphone poziționat ca vârf de gamă de la Sony cât și unul similar de la compania ZTE localizată în China ce acum și-ar dori să emită pretenții la nivel global.

Sony Xperia Z

Ar fi un vârf de gamă autentic. Specificațiile sale reunesc: display la 1080p / 1920×1080 pixeli, procesor quad-core, 2GB memorie RAM, microSD slot, cameră foto de 13 Megapixeli. Debutul comercial s-ar produce din 15 ianuarie 2013. Vă dați seama că informațiile nu sunt oficiale. Spre exemplu pe unele site-uri tech se zvonește că ar avea o cameră de 12 Megapixeli, pe altele că ar fi de 13 Megapixeli.

ZTE Grand S

ZTE-Grand-S-4

ZTE dorește să intre puternic pe piața phablet / smartphone. Cred că 2013 va consfinți era smartphone-urilor de 5 inch. HTC are deja HTC Droid DNA / HTC Deluxe, Samsung Galaxy S IV se spune că ar avea un display cu aceeași diagonală.

ZTE Grand S ar integra un display de 5 inch cu rezoluție la 1080p, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz, 2GB RAM, Android Jelly Bean, cameră foto de 13 Megapixeli, baterie de 2500 mAh, 6.9 mm grosime și un preț de achiziție fără semnarea unui contract situat sub 450 de dolari.

Huawei Ascend Mate

Huawei-Ascend-Mate-2

Telefonul / Phabletul / Monstrul Huawei Ascend Mate a fost văzut în mâinile CEO-ului companiei chineze Huawei. Ar integra un display de 6.1 inch, procesor K3V2 tactat la 1.8 GHz, baterie de 4000 mAh, Android Jelly Bean.

Acestea ar fi două dintre telefoanele ce vor uimi publicul la târgul de tehnologie american. Mă aștept la o avalanșă de telefoane și tablete cu Android, poate câteva și cu Windows RT / Windows 8. Mai sunt doar câteva zile și Gadget.ro vă va ține la curent.

 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.