Telefoane Mobile

Huawei a ales să ofere detaliile oficiale pentru Huawei Ascend P6. Asta și după ce mare parte din specificațiile telefonului au ajuns pe web.

Specificații hardware pentru Huawei Ascend P6 / 449 euro în Europa:

– display de 4.7 inch cu rezoluție 1280×729 pixeli și 312 ppi;

– procesor Huawei K3V2 de tip quad-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, NFC, microUSB, USB on-the-go, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– cameră principală de 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, HDR, detectare a feței și zâmbetului, cameră secundară de 5 Megapixeli ce filmează la 720p;

– baterie de 2000 mAh, 120 gr. și 6.2 mm grosime.

Va sosi în variantele alb, negru și roz. Va debuta în China din luna iulie și în Europa de Vest din iulie prin Vodafone, Orange, Telefonica și alte companii telecom.

2

Declarații oficiale:

HUAWEI Ascend P6 este o vedetă printre smartphone-uri datorită design-ului său unic, camerei performante și interfeței intuitiv de folosit, proprietară Huawei, Emotion UI,” a declarat Richard Yu, Chief Executive Officer, Huawei Consumer Business Group. “Continuare a seriei de smartphone-uri de succes din gama Ascend P, HUAWEI Ascend P6 oferă tehnologii de vârf și un design care e pur și simplu uimitor.” , a adăugat acesta.

Punctele PRO pentru Huawei Ascend P6 sunt prețul de achiziție, designul ce mizează pe o grosime de doar 6.2 mm, corp metalic, tehnologia in-cell de la display-ul de 4.7 inch cu rezoluție HD, Magic Touch pentru a opera ecranul și cu mânuși, cameră frontală de 5 Megapixeli, cameră principală de 8 Megapixeli cu tehnologie BSI pentru fotografii decente și în condiții de luminozitate scăzută, IMAGESmart pentru editarea fotografiilor.

Ar mai fi și ADRX / Automated Discontinuos Reception și QPC / Quick Power Control ce ar permite o economie a consumului bateriei de 2000 mAh cu 30% în plus față de alte smartphone-uri rivale.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.