Telefoane Mobile

Huawei a brevetat la sfârşitul lunii trecute un smartphone cu ecran secundar pe spate. Această soluţie măreşte raportul ecran-display din zona frontală prin eliminarea oricărui element suplimentar (cameră frontală, senzori etc) şi permite utilizarea camerei foto de pe spate pentru selfie-uri.

Această abordare nu este una nouă, în piaţă există ceva similar denumit Vivo NEX Dual Display. Sigur că nici această variantă nu este una perfectă: două ecrane consumă mai multă energie decât unul, lipseşte tehnologia de încărcare wireless etc.

Noul telefon brevetat de Huawei vine cu o cameră foto triplă + flash dual-LED + senzor laser pentru autofocus, port USB Type-C, jack audio de 3.5 mm, un singur difuzor şi o zonă frontală cu margini foarte, foarte înguste.

Nu ştim încă ce planuri are Huawei cu acest device. Să fie oare o primă imagine cu Huawei Mate 30 sau Mate 30 Pro ? Rămâne de văzut.

Sursa: letsgodigital.org

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.