Huawei FreeBuds Pro 2 Audio

Huawei anunță rezultate pozitive în vânzările de anul acesta, cu creșteri semnificative în majoritatea segmentelor, dar în special pe zona dispozitivelor audio. Doar în ultima lună au fost vândute mai bine de 4.000 de căști FreeBuds 4i, iar cu astfel de cifre se pare că Huawei este lider pe piața internă în acest segment.

Segmentul căștilor TWS de la Huawei s-a bucurat de rezultate foarte bune în ultimii doi ani, având actualmente o cotă de peste 30%. Istoria seriei FreeBuds a început acum patru ani, pe plan internațional, respectiv de 2 ani pe plan local și iată-ne după această scurtă, dar foarte intensă călătorie, în prezent, bucurându-ne de o evoluție spectaculoasă în H1 2022. În ultima perioadă, HUAWEI FreeBuds 4i a fost produsul care a obținut primul loc în vânzările TWS, cu peste 4.000 de produse vândute într-o singură lună, însă am înregistrat rezultate pozitive și în ceea ce privește campania de precomandă pentru HUAWEI FreeBuds Pro, peste așteptări. Huawei a pus întotdeauna experiența utilizatorilor în centrul acțiunilor sale, aceasta fiind cheia evoluției noastre.”, a declarat Mircea Buză, Sales Director Huawei Technologies.

Astăzi, sunt introduse pe piața din România cele mai noi și mai performante căști TWS din portofoliul companiei chineze.

Huawei FreeBuds Pro 2 promit calitate de top a sunetului, pentru asta adoptând două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magneți cu crossover digital avansat, ce îi permite dispozitivului să distingă între frecvențele înalte și cele joase și un codec LDAC de înaltă rezoluție.

Conform Huawei, în comparație cu modelul anterior, sistemul Triple MIC ANC TWS este capabil să ofere cu 15% mai multe funcții de reducere a zgomotului. Performanța maximă de reducere a zgomotului este de 47 dB, în anumite scenarii. În plus, noile căști sunt echipate cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferențele din structura canalului auditiv și modificările din modul de purtare.

Am primit deja o pereche de căști Huawei FreeBuds Pro 2 și mărturisesc că după cele câteva zeci de minute de test sunt plăcut impresionat. Fiind dezvoltate în parteneriat cu Devialet, am descoperit un sunet echilibrat, ce nu încearcă să impună o anumită semnătură specifică brandului, ce redă în schimb melodiile în modul original. Veți descoperi toate detaliile în review-ul ce urmează să-l public în cursul acestei luni.

Cu ocazia lansării noilor căști Huawei FreeBuds Pro 2, utilizatorii abonați sau cei care se abonează la newsletter-ul magazinului online vor primi pe e-mail un voucher în valoare de 200 de lei pentru achiziționarea căștilor. În plus, FreeBuds Pro 2 vin într-un pachet special de tip bundle, unde face echipă cu brățara de fitness Huawei Band 7, oferită cadou.