Software

Veste proastă pentru cei ce folosesc un Huawei Honor 8. Potrivit informațiilor din presa de specialitate nu ar primi update la Android 8.0 Oreo. 

Huawei India a făcut această afirmație într-un răspuns pe Twitter către un utilizator interesat:

“Cu regret te informăm că Honor 8 nu este compatibil cu Android Oreo din cauza limitărilor la nivel hardware și software. În altă ordine de idei, Honor 8 va primi patch-urile de securitate de fiecare dată când este nevoie.”

Presupun că dacă Honor 8 în India nu-l primește pe 8.0 Oreo putem trage aceeași concluzie pentru întregul lot, mai ales dacă parcurgem și răspunsul dat.

Honor 8 are un hardware destul de puternic cu procesor Kirin 950 de tip octa-core, 4 x ARM Cortex-A72 la 2.3 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 la 1.8 GHz, 4 GB memorie RAM și Mali-T880MP4 în poziția de accelerator grafic. A debutat cu Android 6.0 Marshmallow și a făcut trecerea spre 7.0 Nougat. Vor fi multe alte telefoane mobile cu Android 8.0 Oreo ce vor avea specificații inferioare la nivel hardware față de Honor 8.

Sursa: PhoneDog.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.