Smartphone

La fel ca și telefonul Huawei-Discovery Expedition va sosi la începutul lui 2012 și în țara noastră. Va costa în jur de 350 – 400 euro fără semnarea unui contract. Datele tehnice le găsiți mai jos:

– ecran capacitiv de 4 inch cu rezoluție 480×854 pixeli și 16 milioane culori;

– procesor single core de 1.4 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 2.3.5 Gingerbread;

– 3G cu viteze de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră de 8 Megapixeli cu autofocus și led flash, face detection, HDR, cameră secundară de 2 Megapixeli;

– baterie de 1.900 mAh, 140 gr și 10.9 mm grosime.

Huawei anuntă Huawei Honor, noul smartphone produs de companie, care rulează pe plaforma Android 2.3.5 Gingerbread și care vine cu un ecran HD capacitiv de 4 inci. Datorită bateriei de 1,900 MAh cu care este dotat, Honor oferă cea mai lungă durată de viată a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4-inch – astfel, utilizatorii pot vorbi și accesa funcțiile acestuia timp de aproximativ 3 zile[1] cu o singură încărcare.

Cu un procesor de 1,4 GHz, două camere foto încorporate, una HDR de 8 megapixeli[2]-și o cameră frontală de 2 megapixeli, Honor oferă caracteristici de top într-un corp subtire cu o grosime de doar 10,9 mm și o greutate de 140g.

“Huawei Honor întruchipează brandul Huawei – este dotat cu tehnologii avansate și ușor de folosit care permit oamenilor să fie conectati extrem de simplu. Honor oferă o gamă largă de funcții menite să îmbunătățească experiența utilizatorului, inclusiv o baterie rezistentă în timp, pentru o autonomie și performanțe mai mari,” a declarat Victor Xu, chief marketing officer la Huawei Device. “Consumatorii pot avea acum un smartphone performant care le permite să comunice, să se conecteze și să împărtăsească continut pentru o perioadă mai mare de timp fără a face compromisuri în materie de design, tehnologii sau stil.”

Honor vine cu o interfață exclusivă Huawei, mai ușor de customizat și utilizat, precum și cu un widget dinamic pentru vreme. Smartphone-ul este dotat și cu un giroscop care permite o experiență de gaming mult mai bună. Noul telefon este certificat DLNA ceea ce asigură interoperabilitate cu alte echipamente certificate DLNA precum camere foto digitale, console de joc și televizoare. Astfel, utilizatorii vor putea să împărtășească mai ușor fotografii, muzică și clipuri video între aceste echipamente.

Honor va fi adus în România la inceputul anului viitor la un pret de aproximativ 350-400 euro.


[1] Pentru o utilizare normală

[2] High Dynamic Range

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.