Telefoane Mobile

Am scris despre Huawei Mate 20 X 5G (faptul că îl găsiți la precomandă prin Digi Mobil, dar și diferențele existente față de modelul cu conectivitate 4G).

A fost trimis și un comunicat cu disponibilitatea lui Mate 20 X 5G din partea Huawei România.

Prețul recomandat? 

6499 lei;

Îl găsiți în oferta partenerilor autorizați, în Huawei Experience Shop-ul din Afi București, dar și în Huawei Service Center. Nu se punctează clar ce memorie RAM și spațiu de stocare oferă, dar presupun că este adus în versiunea cu 8 GB RAM și 256 GB stocare.

Este compatibil cu 5G în versiunea NSA (non-standalone), implementarea actuală de la Digi Mobil și Vodafone, dar și cu 5G SA când rețeaua va funcționa de sine stătător.

Modemul Balong 5000 oferă conectivitatea 5G (pe lângă 2G, 3G și 4G). Bateria de 4200 mAh se încarcă la 40W.

Declarație oficială:

 „Acum doi ani, ne-am întâlnit cu jurnaliștii și partenerii noștri de afaceri și am vorbit despre smartphone-ul viitorului. Pe lângă telefonul pliabil, pe care l-am prezentat deja în timpul MWC 2019, mulți dintre ei au menționat viteza de transfer a datelor ca fiind ceva extrem de necesar pentru a ușura comunicarea. Am văzut care sunt nevoile clienților noștri și am îmbunătățit constant dispozitivele, de aceea am decis să facem un nou pas înainte în ceea ce privește tehnologia și am creat primul smartphone compatibil cu soluțiile 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G).  În plus, am stabilit relații de lungă durată cu operatorii de telecomunicații din întreaga lume pe care i-am ajutat să dezvolte rețeaua 5G. Suntem foarte încântați că avem șansa de a fi primii care prezintă un smartphone complet compatibil cu soluțiile 5G.” – a spus Yanmin Wang, președinte al CBG CEE & Nordic Region.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.