Telefoane Mobile

evleaks fură startul și cu doar 2 zile înainte de lansarea oficială aduce un set complet de imagini cu Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite și Mate 30 în ediția Porsche Design.

Huawei Mate 30 Pro mizează pe margini cu adevărat înguste, cu așa-numitul efect de cascadă. Sunt curios dacă este cumva afectată și partea de grip, dacă deranjează în ce privește modul în care ajungi a-l ține în mână.

Camera principală dispune de 4 senzori, cu o poziționare centrală. Parcă arată ceva mai bine față de iPhone 11 Pro & 11 Pro Max. Rulează Android 10, cel puțin așa cred din imaginea afișată pe ecranul de deblocare. Notch-ul în partea superioară a ecranului a fost păstrat și mă aștept la o recunoaștere facială îmbunătățită. Apropo, cred că nu va avea cititor de amprentă sub ecran (nu se vede zona recomandată pentru apăsare în caz de deblocare).

Efectul de cascadă adus de ecranul lui Mate 30 Pro:

Huawei Mate 30 nu are margini de tip cascadă și pare a dispune de un ecran convențional. Notch-ul relevă doi senzori pentru camera foto + probabil, un senzor infraroșu. Repet, mă aștept la noutăți pe partea de deblocare facială.

Huawei Mate 30 Lite nu are notch în stilul Mate 30 și Mate 30 Pro, ci un decupaj în colțul din partea stângă. Asemănarea se păstrează în ce privește camera principală. Cititorul de amprentă este clasic, sub cei 4 senzori.

Avem și primele imagini cu ediția Porsche Design de Huawei Mate 30:

Se zvonește că noua seria Mate 30 nu va dispune de serviciile Google Play (cel puțin preinstalate). Mai multe detalii vom avea pe 19 septembrie când este pregătită lansarea oficială.

Sursa: Twitter / Evleaks

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.