Smartphone

Pe Altex.ro găsiți o ofertă cu adevărat atractivă, un phablet din categoria premium la un preț atractiv. Mă refer la Huawei Mate 8 ce este listat la 1849 lei. Alături de smartphone se oferă și căștile JBL Synchros E40BT – beneficiu în jurul a 400 de lei pe lângă costul de comercializare redus. 

Am testat Huawei Mate 8, iar impresiile formate le-am notat în review. Am testat chiar versiunea cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, mai există și o altă variantă cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare.

specificatii-Huawei-Mate-8

Prin ce se evidențiază Huawei Mate 8?

  • prin modul în care arată, un design impecabil;
  • captura foto și video de calitate bună;
  • conectivitate ridicată – dual-sim, Wi-Fi ac, 4G în spectrul FDD și TDD-LTE;
  • funcționează impecabil la nivel de interfață grafică, aplicații și jocuri din Google Play.

Nu cred că la 1849 lei aveți o alternativă mai bună pe diagonala de 6 inch, raport preț / specificații de-a dreptul excelent. Plus că vă alegeți și cu o pereche de căști JBL.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.