Tablete

Huawei MediaPad 7 Youth se încadrează în rândul tabletelor ieftine cu 3G și CPU dual-core. Specificațiile sale pornesc de la un display de 7 inch cu tehnologie IPS, procesor dual-core la 1.6 GHz, slot pentru cardurile de tip microSD de până la 32 GB.

Rulează Android 4.1.2 Jelly Bean și Emotion UI. Cântărește 350 de gr. și grosimea se situează la 9.9 mm, cameră frontală și principală, 3G cu viteze în download de până la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, GPS, baterie de 4100 mAh.

Va intra pe piața din Europa până la sfârșitul lui septembrie 2013. Pare a fi o versiune mai ieftină a lui Huawei MediaPad 7 Vogue lansată în urmă cu câteva săptămâni. Bănuiesc că prețul de achiziție în cazul lui MediaPad Youth se va dovedi ofertant.

Huawei-MediaPad-7-Youth

Sursa: Fonearena.com

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.