Tablete

Se pare că moda camerelor frontale integrate sub diverse forme direct în ecran va lovi cât de curând şi piaţa tabletelor. Primul astfel de device ar putea fi Huawei MediaPad M7, tabletă ce urmează a fi lansată în prima parte a anului viitor.

În presa asiatică au apărut primele imagini cu această tabletă, unele care confirmă că Huawei MediaPad M7 va dispune de o cameră frontală sub forma unui decupaj bulină în ecran. Acelaşi device va fi echipat cu port USB Type-C, difuzoare stereo, stylus şi chiar o tastatură (aceasta din urmă ar putea fi achiziţionată separat).

Trebuie să recunosc că Huawei MediaPad M7 arată foarte bine, mai ales dacă ne uităm la acele margini foarte subţiri. Acest design preluat de la smartphone-uri este cu siguranţă un pas în faţă pentru o nişă aflată la limita subzistenţei.

Huawei MediaPad M7 va fi cu adevărat un tabletă premium, iar specificaţiile se aşteaptă să fie pe măsură (posibil Huawei Kirin 990 de tip octa-core, până la 8 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare etc.). Din păcate acest terminal intră sub restricţiile impuse de Statele Unite ale Americii, deci fie va veni fără suita de aplicatii Google, fie va fi disponibil cu Harmony OS la bord.

Sursa: 91mobiles.com

Categorii: huaweitablete

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.