Huawei și-a mărit portofoliul de smartphone-uri printr-un model lansat în magazinul său online din China. Se numește Huawei Nova 11 SE.

Integrează un display OLED de 6.67 inci cu rezoluție Full HD+ și rată de refresh la 90Hz, acoperă 100% din spectrul DCI-P3,  iar pe partea partea hardware s-a optat pentru un procesor Qualcomm Snapdragon 680 dezvoltat pe 6nm și cu conectivitate 4G. Nu au fost listate informații legate de cantitatea de memorie RAM.

Camera frontală este de 32 Megapixeli, iar camera principală iese în față cu un senzor wide de 108 Megapixeli. Bateria este de 4500 mAh, iar Nova 11 SE se încarcă la 66W pe fir (de la 0 – 100% are nevoie conform Huawei de 32 minute). Cântărește 186 gr. și are 7.39 mm în talie.

🔺Modelul pe verde iese imediat în evidență

Rulează HarmonyOS 4, iar recent s-ar fi ajuns la 100 milioane dispozitive cu acest software (smartphone-uri + smartwatch-uri etc). HarmonyOS 4 aduce o zonă de notificări revizuită, mai bun management al permisiunilor pentru aplicațiile cu risc, Live Windows spre a extinde aplicațiile aflate în zona de notificări.

Modelul cu 256 GB stocare costă aprox. 257 euro în China, iar cel cu 512 G stocare costă aprox. 285 euro. Au dat start la precomenzi, iar livrările încep din noiembrie.

Sunt șanse ca Nova 11 SE să ajună în varianta internațională și în țara noastră. Am uitat să punctez că are cititor de amprentă ascuns în display, dispune de NFC și slot pentru două cartele nanoSIM. Sosește în trei variante de culoare: Alb, Verde și Negru. Cel pe verde mi se pare că arată într-un mare fel, cel puțin în imaginile desprinse din kitul de presă.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.