Diverse

2018 a fost anul cu cele mai multe gafe apărute pe reţelele de socializare, iar bănuiala mea este că foarte mulţi angajaţi şi-au pierdut locurile de muncă în urma acestor erori destul de ruşinoase.

Huawei a reuşit “performanţa” de a încheia anul cu o nouă bâlbă. Contul de Twitter al companiei a postat pe 31 decembrie la ora 11:31 un mesaj de “La mulţi ani 2019” din partea întregii echipei Huawei de pe un…iPhone. Chiar dacă mesajul a fost şters după doar câteva secunde, utilizatorii au reuşit să facă numeroase capturi de ecran, iar acestea au devenit imediat virale.

Aceste erori sunt destul de dese, chiar şi Samsung sau Apple lovindu-se în trecut de astfel de situaţii. Este clar că nu poţi obliga toţi angajaţii să îţi utilizeze produsele, însă măcar cei din marketing, ramura social media pot face acest lucru.

Sursa: gizchina.com

Categorii: huawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.