Huawei P30 Pro mi se pare a fi una dintre cele mai inspirate alegeri și în 2020 pentru cei interesați de un camera phone. Orange îl promovează prin sistemul intern de rate + abonament dedicat.

Huawei P30 Pro cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 24 de rate ea 64.30 lei / lună + abonamentul Smart Plus 25 sau 1543 lei + Smart Plus 25. Prețul la liber pentru Huawei P30 Pro este de 2764 lei.

Smart Plus 25 costă 25 euro pe lună. Nu știu cât de recomandat este pentru Huawei P30 Pro pentru că discutăm de un abonament cu trafic de date la viteze 5G (în zona de acoperire), iar smartphone-ul nu trece de pragul a 4G. Oricum nici acoperirea în 5G nu este foarte mare, Orange a declarat că a ajuns la 100% din populația capitalei.

Alte detalii legate de Smart Plus 25: Internet nelimitat, 12 GB în roaming SEE, minute și SMS-uri naționale nelimitate și în roaming SEE, Number Share inclus, 1 GB și 100 de minute sau SMS-uri către Turcia, Moldova, Elveția, Thailanda, SUA, Australia, China și Israel.

Printre punctele PRO pentru Huawei P30 Pro: camera foto principală ce se descurcă impecabil și pentru standardele din 2020 (zoom optic 5x, OIS pe camera wide și tele, mod de noapte printre cele mai bune), ecran OLED de bună calitate, autonomie decentă, serviciile Google preinstalate, încărcare rapidă la 40W, nu simți că agață în interfață nici după câteva luni de utilizare în regim susținut.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.