Telefoane Mobile

Huawei se pregătește cu surle și trâmbițe pentru lansarea noului său vârf de gamă – un duet format din Huawei P30 și P30 Pro. Cum Samsung se pregătește să-l lanseze în câteva zile pe GALAXY S10 și S10 Plus, Huawei nu cred să bată pasul pe loc, iar P30 și P30 Pro vor debuta în proximitate cu rivalii sud-coreeni. 

Waqar Khan a ținut cont de zvonurile apărute în piață, iar de aici a pornit proiectul său prin care ne arată cum ar putea arăta Huawei P30 și Huawei P30 Pro. Mă rog, cred că P30 Pro va fi clar individualizat față de P30 (cameră & alte funcții care să justifice diferența de preț).

Avem de-a face cu o randare și de aceea articolul face parte din categoria bursa zvonurilor. Mi se pare o combinație între Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro și notch-ul de pe Mate 20. Ar putea părea logic, dar personal cred că vom avea și ceva surprize din partea companiei chineze. Surprize în sens pozitiv.

Sunt sigur de două lucruri:

  1. Procesorul implementat va fi Kirin 980, văzut la lucru pe Mate 20 Pro;
  2. Va încerca să fie poziționat drept cel mai bun camera phone din piață și vor aduce tot felul de funcții pe aici spre a-l scoate în fața concurenței.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.